PRIVACYVERKLARING

Gegevensprivacy is van groot belang voor slagerij Smolders en we willen open en transparant zijn over de verwerking van uw persoonsgegevens.
We hebben daarom een beleid, waarin wordt uiteengezet hoe uw persoonsgegevens worden verwerkt en beschermd.

Wie is de beheerder van uw persoonsgegevens?
Slagerij Smolders is de beheerder van de persoonsgegevens die u ons verstrekt en is verantwoordelijk voor uw persoonsgegevens krachtens het toepasselijke recht inzake gegevensbescherming.

Slagerij Smolders Willibrordstraat 8 5091CD Middelbeers

Waar slaan we uw gegevens op?
Uw naam en emailadres slaan we op op een beveiligde site waarin Brenda Smolders en de website bouwer kunnen werken. Hier kun je alleen in werken wanneer je een gebruikersnaam en wachtwoord invoerd.

Wat zijn uw rechten?

Recht op toegang: 
U hebt het recht om op elk moment informatie op te vragen over de persoonsgegevens die we over u bewaren. U kunt contact opnemen met slagerij Smolders die u deze persoonsgegevens via de e-mail kan verschaffen.

Recht op correctie: 
U hebt het recht om te verzoeken om correctie van uw persoonsgegevens wanneer deze incorrect zijn, met inbegrip van het recht op completering van onvolledige persoonsgegevens. 

Recht op verwijdering:
U hebt het recht om op elk moment de door slagerij Smolders verwerkte persoonsgegevens te verwijderen. Dit kunt u zelf doen door u uit te schrijven in onze nieuwsbrief. U kunt ook een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met het verzoek u uit te schrijven voor de nieuwsbrief.

Hoe kunt u uw rechten uitoefenen?
We nemen gegevensbescherming heel serieus. Wilt u hierover verdere uitleg, dan kunt u altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 013-5141263.
Het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit:
Indien u van mening bent dat slagerij Smolders uw persoonsgegevens niet correct verwerkt, kunt u contact met ons opnemen. U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.

Updates van onze privacyverklaring:
Het kan voorkomen dat onze privacyverklaring moet worden bijgewerkt. De laatste versie van de privacyverklaring is altijd beschikbaar op onze website. We maken alle materiƫle wijzigingen aan de privacyverklaring bekend, bijvoorbeeld met betrekking tot het doel van het gebruik van uw persoonsgegevens, de identiteit van de Controller (beheerder) of uw rechten.

Recepten

Wekelijks sturen wij een recept voor een smakelijke avondmaaltijd!