Ruygveen varkensvlees

Door de coronacris krijgen wij veel meer klanten dan gebruikelijk en weten wij niet goed wat we wel of niet verkopen. Om een goede kwaliteit te blijven bieden zijn wij op het moment afgestapt van de weidevarkens. De reden daarvoor is: hiervan kunnen wij geen losse delen bij kopen, alleen hele varkens en omdat wij op dit moment niet in kunnen schatten wat we in huis moeten hebben moesten we op zoek naar een goed alternatief, zodat we u wel altijd dezelfde goede kwaliteit kunnen bieden.

 

Dat is gelukt. We zijn overgestapt op Ruygveenvarkens. Een varken wat opgroeit in de peel, waar ook ons slachthuis zit en waar we dus ook met korte lijnen werken, we veel contact hebben met elkaar en alles goed te traceren en te overzien is. Ook het vervoer van de dieren gebeurt op zeer korte afstanden. Wij zijn ervan overtuigd dat we u zo een heerlijk stukje varkensvlees kunnen bieden.

 

Kijk maar eens op: www.ruygveen.nl

 

Van vee tot vlees

Onze dieren groeien op in de Peel. Ze worden door onze gepassioneerde veehouders met liefde grootgebracht. De boeren zijn betrokken bij hun vee, optimale verzorging staat daarbij op nummer één. Ook onze slachter en slager werken met aandacht voor het dier en het vlees. Daardoor geniet u van het heerlijke Ruyghveen, vlees met Peelkarakter.

Recepten

Wekelijks sturen wij een recept voor een smakelijke avondmaaltijd!