Kwaliteitsgarantie, mensen ben bewust van wat u eet !

Wij willen u een stukje vlees te leveren waar wij zelf voor 100% achter staan. De dieren moeten een goed leven gehad hebben, op moment van verkoop moet het vlees zeker antibiotica vrij zijn, we willen werken met zo min mogelijk E- nummers en conserveringsmiddelen en alles liefst uit ons prachtige dorp, uit onze mooie provincie Brabant, in ieder geval 100% Hollands.
Vers Argentijns rundvlees, vers Nieuw Zeelands lam, vers Spaans Iberico varken, het klinkt prachtig, maar kan zonder toevoeging van E/nummers en/of conserveringsmiddelen volgens ons niet waar zijn.  Vlees wat in het buitenland geslacht en verwerkt wordt, op transport naar Nederland moet en hier van groothandel naar slager gaat is zo lang onderweg dat er van vers geen sprake meer is.

Daarom kiezen wij voor korte lijnen, vlees uit eigen dorp, weg gebracht naar een klein slachthuis, waar nog liefde is voor het vee en oog voor hygiëne, en wat vanuit het slachthuis 2 dagen later naar ons komt zodat wij het kunnen verwerken. Verser kan het niet, natuurlijker kan het niet en de verse producten zonder conserveermiddelen en E/nummers. Bij bewerkte producten zoals vleeswaren gebruiken we ook zo min mogelijk E/nummers en conserveringsmiddelen en dan alleen de EEG goed gekeurde.

verzendmethodeGevacümeerd
Het vlees wat u bij ons besteld wordt vers voor u afgesneden, gewogen en direct gevacümeerd. Gevacümeerd betekend dat al de lucht uit de verpakking wordt gehaald. Gevacümeerd vers afgesneden vlees brengt onderstaande voordelen met zich mee:

  • Het product blijft langer vers
  • de sappen worden behouden in het vlees, hierdoor blijft het sappig
  • Bevordering van de malsheid van het vlees, doordat tijdens het bewaren van het vlees in het vacuüm het rijpingsproces toch doorgaat
  • Het formaat van de verpakking wordt geminimaliseerd zodat dit minder ruimte zal innemen in uw koelkast
  • Waarborgt de hygiëne tijdens het transport

Doordat de lucht en daarmee ook de zuurstof aan de verpakking wordt ontnomen, kan het product van kleur gaan veranderen. Het roodgekleurde vlees kan bruin, grijs of groenig van kleur worden. Dit is een volkomen natuurlijk proces en laat zien dat er geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen aan ons vlees worden toegevoegd. Zodra het product uit de vacuümverpakking wordt gehaald krijgt het z’n originele kleur weer terug. Dit kan het product geen schade toebrengen.

VERS THUISBEZORGD
Genieten van een ruim assortiment  vlees uit ons eigen prachtige land verkregen.  Niet ingevroren, maar dagvers. Gratis thuisbezorgd vanaf €75,-. Uw bestelling wordt verzonden in een speciale gekoelde verpakking die gedurende de verzending op temperatuur blijft. Wij verzenden onze bestellingen i.s.m.  Sendcloud en PostNL. PostNL  garandeert binnen 24 uur te leveren en wij garanderen dat uw pakket minimaal 24 uur op temperatuur blijft.
Wij werken elke week opnieuw met uiterst verse producten. Daarom verzenden wij op maandag niet. U kunt ons vlees ontvangen op woensdag t/m zaterdag.

  • afleveren op uw adres of 2400 afhaalpunten
  • zelf afleverdag en tijdsvak bepalen
  • vandaag besteld vóór 10.00 uur, volgende dag in huis
  • volg uw bestelling online en via email

Techni-ice koelelementen
Vervolgens wordt het gevacümeerde vlees bedekt met een speciaal koelelement, afkomstig uit Australië, welke gebruik maakt van een nieuwe polymeertechnologie, wat ervoor zorgt dat het koelelement gemiddeld zes keer langer blijft functioneren dan ijs.

EPS isolatie doos
Het vlees wordt verzonden in een zogenoemde “foam-box”. Deze bestaat uit isolatiemateriaal. Zo blijft het gevacümeerde vlees bedekt met het speciale koelelement tijdens transport gekoeld. Het vlees zal u ontvangen in perfecte conditie.

Recepten

Wekelijks sturen wij een recept voor een smakelijke avondmaaltijd!